Serievärldens kärlekspar

Kärlek är en härlig känsla och någonting som förekommer bland alla åldrar och hos såväl levande varelser som påhittade sådana. Också inom seriefigurernas värld frodas kärleken och detta då bland några utav våra mest kända kärlekspar.

Musse och Mimmi
De som de flesta först kommer att tänka på är Disneys folkkära mus Musse Pigg och hans flickvän Mimmi Pigg. De bägge visades upp för världen första gången 1928 i den svartvita kortfilmen Musse Pigg som Ångbåtskalle. Paret har ända sedan dess hängt ihop genom mängder utav filmer och serier, där de alltid råkar ut för olika äventyr, till Musses förtjusning.

Kalle och Kajsa
Precis som Musse och Mimmi så härstammar även ank-paret Kalle och Kajsa från Disneys filmer. Kalle fick världen se för första gången i kortfilmen Den kloka hönan som kom ut 1934 och Kajsa gjorde entré i Don Donald tre år senare. Dock var karaktären här utav mexikanskt påbrå och den Kajsa som vi alla känner till idag kom först fram tre år senare. Trots att bägge parter kan ha ett mycket hett temperament så kompletterar de ändå varandra.

Bamse och Brummelina
Även i svenska serier får kärleken ta plats och detta märks bland annat i Bamse. Den snälla brunbjörnen har nämligen en fru vid namn Brummelina som enligt seriens skapare beskrivs som präktig och snäll. Tillsammans har paret trillingarna Brum, Teddy och Nalle-Maja. En rolig fakta är att det var Brummelina som 1981 tog mod till sig och friade till sin älskade björn.

Om du själv vill ha ett fantastiskt förhållande som de karaktärer som nämns ovan så finns det flera olika vägar som du kan gå. En utav de som allt fler idag väljer är att söka lyckan på nätet, där utbudet oftast är bredare än om du skulle bege dig ut i din hemstad och leta. Det finns idag en mängd olika hemsidor som är speciellt utformade just för detta ändamål, där du på olika vis kan komma i kontakt med andra människor som letar efter den stora kärleken.
På datingsite.nu kan du läsa mer om några utav dessa, för att få bild utav vilken sida som passar dig allra bäst.